Meedoen

Als je mee wil doen met de eendjesrace en kans wilt maken op leuke prijzen, dan kan je voor 5 Euro een eendje adopteren. Je krijgt dan een adoptie certificaat met een uniek nummer die correspondeert met een deelnemend badeendje.

Bij veel (sport)verenigen op Walcheren kan je een eendje adopteren. Zie hier de lijst met deelnemende verenigen. Je kan ook een mailtje sturen naar info@eendjesracevlissingen.nlDe opbrengst van de eendjesrace gaat naar Stichting Kika en de deelnemende verenigingen!

Alle prijzen zijn geheel belangeloos aangeboden

Een prijs wordt door de organisatie van de Eendjesrace Vlissingen ter beschikking gesteld conform de status waarin deze bij het moment van terbeschikkingstelling verkeert. Voor eventuele zichtbare of onzichtbare gebreken of enige andere schade aan een prijs is de organisatie van de Eendjesrace Vlissingen niet aansprakelijk. Een te winnen prijs is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Een prijs is evenmin inwisselbaar voor geld, goederen en/of diensten. Loten kunnen tot 1 december 2016 worden ingeleverd, daarna valt het recht tot het innen van prijzen.